Veličina fonta:

A

A

A

Besplatni seminar BusinessAcademy: Svijet beskrajnih mogućnosti marketinga na društvenim mrežama

Otkrijte svijet beskrajnih mogućnosti marketinga na društvenim mrežama na besplatnom seminaru BusinessAcademy.

Znate li da Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter i druge društvene mreže posjeduju veliku moć i rade u službi najuspješnijih marketinških stručnjaka današnjice?

Moć društvenih mreža se ispoljava kroz različite strategije interaktivnosti i oglašavanja određenog proizvoda ili usluge koja dopire do milijardi aktivnih korisnika. Oni predstavljaju potencijalne kupce ili klijente, a to je najbolji i najisplativiji način na osnovu kog kompanija gradi i stvara imidž, podiže promotivne aktivnosti na novi nivo, unaprijeđuje način poslovanja, postiže veći domet i osigurava uspjeh u globalnom poslovnom svijetu!

Potpuno besplatno otkrijte svijet mogućnosti najpopularnijih društvenih mreža na seminaru „Tajne marketinga na društvenim mrežama”, koji organizuje BusinessAcademy u Sarajevu. Kroz ovu zanimljivu temu će vas voditi iskusni marketinški stručnjak Ines Pašović i detaljno vas upoznati sa strategijama i koracima, najmodernijim tehnikama i tajnim opcijama društvenih mreža.
Seminar će biti održan uživo, u centru Sarajeva, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, a za sve koji ne mogu lično da prisustvuju seminaru organizirano je i online praćenje. Sa dobitnicima će biti kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta za uživo praćenje seminara.

Broj mjesta je ograničen, zato požurite i rezervišite vaše mjesto na vrijeme putem prijave!

Vaš marketing je tamo gdje su i vaši kupci – na društvenim mrežama!

Marketing na društvenim mrežama, poznatiji kao Social Media Marketing (SMM), predstavlja vrstu digitalnog marketinga koji vješto upotrebljava društvene mreže kao glavni alat u poslovnom svijetu – njega svakodnevno koriste najveće svjetske korporacije. Epitet NAJVEĆE dobile su upravo zbog velikog dometa, pri čemu značajan dio predstavlja svakodnevna interakcija sa aktivnim korisnicima na društvenim mrežama, čiji broj prelazi čak četiri milijarde ljudi koji mogu biti vaši budući potencijalni klijenti!

Činjenica je da sve više korisnika interneta informacije o određenom proizvodu ili usluzi traži upravo na Facebooku, Instagramu, LinkedInu, Twitteru i drugim društvenim mrežama koje sadrže različite opcije za poslovanje. Ovo značajno doprinosi uspjehu kompanije kroz nekoliko neizostavnih koraka u savremenom poslovanju. Potrebno je da detaljno isplanirate strategiju za oglašavanje i komunikaciju, da odaberete relevantan i kvalitetan sadržaj, ali i da ste posvećeni poslu i da pratite trendove na društvenim mrežama.

Nije bitno da li ste na početku karijere, radite za veliku kompaniju ili ste samostalni poduzetnik, seminar „Tajne marketinga na društvenim mrežama” će vam osigurati potrebna znanja i taktike kako da iskoristite sav potencijal društvenih mreža za najveće i najisplativije reklamiranje. Saznat ćete kako da izgradite povjerenje, uvećate broj pratilaca, gradite brend i imidž, što će neminovno uticati na rast vaše kompanije!

bussiness

Mjesto gdje se grade najbolje poslovne priče i karijere – BusinessAcademy!

Vještine i ideje koje ćete zasigurno steći na besplatnom seminaru „Tajne marketinga na društvenim mrežama” pretvorite u visoko tražena marketinška zanimanja i sigurnu visoku zaradu nastavkom usavršavanja na BusinessAcademy.

Postanite i VI visoko plaćeni znalac u zagonetnoj i dinamičnoj sferi marketinga na društvenim mrežama pomoću preporučenih odsjeka Marketing menadžment ili Odnosi s javnošću. Za uspješnu karijeru u oblasti marketinga neophodni su stalno usavršavanje, inovativnost, hrabrost, unikatnost, te stalno praćenje tehnologije, trendova i želja klijenata!

Samo deset mjeseci vam je potrebno za izgradnju vaše uspješne poslovne priče i karijere, što potvrđuju iskustva velikog broja polaznika na najcjenjenijim i savremenim programima prilagođenim svakom pojedincu i ovlaštenim od strane Odjeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Cambridgeu. Usvojit ćete poslovno znanje i vještine koji se obično grade godinama, a kao potvrdu dobit ćete svjetski priznate certifikate koje će vam obezbijediti stručno i iskusno osoblje koje primjenjuje savremene metode i tehnike podučavanja, uz niz besplatnih pogodnosti za sve koji žele da ispune svoje lične ambicije!

Broj mjesta je ograničen, zato požurite i odvojite svega nekoliko sekundi da ispunite jednostavnu prijavu za besplatni seminar na kojem ćete otkriti tajne marketinga na društvenim mrežama, što može biti prekretnica u toku vaše poslovne karijere!

Izvor: Akta.ba

Podijeli na društvenim mrežama: