Veličina fonta:

A

A

A

Bungalovi Menzil: Oaza za odmor i uživanje u prirodi

Da li ste posjetili izletište “Kamenica” kod Zavidovića? Ovo vrlo zanimljivo mjesto nalazi se na rijeci Gostovići udaljeno je od Zavidovića 15-tak kilometara, gdje možete uživati u nevjerovatno mirnom i ugodnom ambijentu.

Upravo u ovom okruženju možete posjetiti Bungalove Menzil, gdje će vam porodica Menzilović ponuditi prenoćište u svojim bungalovima i apartmanima, te garantiran odmor u prirodnom okruženju. Često se spominje da je izletište Kamenica “vazdušna banja” u kojoj uživaju svi njeni gosti.

Bungalovi Menzil

Kamenica se nalazi uz granicu Spomnika prirode “Tajan”, koje je poznato po vodenim tokovima, kamenim mostovima i endemskim biljkama i životinjama.

Nezaobilazna je posjeta i šetnja kroz veliki broj šumskih puteva i staza uz rijeke Tajašnicu i Mašicu.

Svakako vas pozivamo da posjetite izletište Kamenica i svratite do BungalovaMenzil koji su prelijepo mjesto u prirodi za vaš odmor, rekreaciju, ljetno kupanje i uživanje u svježem zraku. U sklopu izletišta Kamenica nalaze se sportski tereni, mountain bike staze, planinarske staze,pećine i dr.

BungaloviMenzilKamenica nudi:apartmane, bungalove 1 i 2, te vile 1 i 2.

Za sve informacije vezano za iznajmljivanje smještaja u predivnoj prirodi možete se javiti putem telefona: 061 622 872 ili FB stranice BungaloviMenzilKamenica i uvjerite se sami u ljepotu prirode kao i kvalitet smještaja.

Podijeli na društvenim mrežama: