Veličina fonta:

A

A

A

Milkprocessing – kompletno rješenje za mliječnu industriju

Podijeli na društvenim mrežama:

Milkprocessing pruža konsultantske usluge u oblasti prehrambene industrije i sigurnost hrane. Osnovana 1999. godine, kompanija je odigrala vodeću ulogu u modernizaciji mljekarstva u BiH, podižući veliki broj mljekara i pomažući im pri uvođenju novih tehnologija i poslovnih modela. Mada je mljekarstvo i danas okosnica biznisa, kompanija je uspješno proširila djelatnost na druge grane prehrambene industrije (mesna, konditorska, pekarska), te sigurnost hrane.

Kroz svoje dugogodišnje iskustvo Milkprocecssing nudi kompletno rješenje za mliječnu industriju od izrade idejnog rješenja za proizvodni pogon, obuke ljudi u procesima proizvodnje te izrade receptura proizvoda za potrebe klijenata.

Kako bi krajnjem kupcu ponudili kvalitetne kompletno rješenje Milkprocesing zastupa nekoliko renomiranih svjetskih kompanija u oblasti  prerade, proizvodnje i sigurnosti hrane.

Za kvalitetnu i sigurnu opremu Milkprocessing zastupa kompaniju Plevnik – Slovenija, koja ima preko 30 godina iskustva u procesnoj opremi za mliječnu industriju. Sve procese u mljekarskoj industriji pokrivaju sa uređajima koji su vrlo praktični, energetski efikasni, automatizirani, pouzdani i fleksibilni u isto vrijeme.

Ušteda novca, vremena i energije je jedna od glasnih slogana kompanije gdje u saradnji osim opreme, dobijate i svu tehničku podršku, uključujući servis i garanciju.

Više na www.plevnik.eu

Pored kvalitetne opreme potrebni su kvalitetni i ingredijenti, gdje Milkprocessing u BiH već 20 godina zastupa kompaniju Chr.Hansen –  Danska, koja je najveći proizvođač mikrobioloških kultura u svijetu, kompanija sa iskustvom od preko 140 godina u polju mikrobioloških kultura, sirila, enzima za mliječnu i mesnu industriju za proizvodnju od malih do velikih proizvodnih pogona.

Više na www.chr-hansen.com/en

Milkprocessing sa svojim konsultantima u ovom polju i stručnjacima iz Plevnika i Chr.Hansena može ponuditi najbolje i najekonomičnije rješenje za vas.

Više informacija možete dobiti na www.milkprocessing.ba ili putem telefona + 387 (0)33 810 287.