Offset i digitalna štampa

0 BAM

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
061 758 154

Podijelite ovu ponudu na svom FB profilu

Opis Ponude

Štamparija KOMPA – Zavidovići u ponudi ima i digitalnu štampu, koja je jedna od najmlađih tehnika štampanja, a njen osnovni cilj je da sam proces štampanja pojednostavi u najvećoj mogućoj mjeri.

Digitalna štampa se naročito preporučuje u slučaju kada je potrebno odštampati manji ili srednji tiraž, za kratko vrijeme.

Offset štampa se preporučuje za štampanje : brošura, plakata, vizit karti i drugog potrošnog materijala za firme ili pojedince.

Štamparija Kompa Zavidovići sa dugom tradicijom, progresivnog rasta kako u smislu broja zaposlenih, prometa i obima poslovanja, tako i u smislu tehnike i opreme. Štamparija je počela 1996. godine sa skromnim sredstvima i u malom prostoru.

U sklopu platforme za male privrednike “Pravi Lider” predstavili smo nekoliko naših različitih ponuda. Moramo napomenuti da naša štamparija izrađuje i štambilje i pečata za sve namjene.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano za cijene izrade potrebnim reklamnih materijala za Vaše potrebe, svakako Vam stojimo na raspolaganju

Kontakt informacije:

Telefon: 061 758 154
Email: kemo.terzic@gmail.com
Ćumurana 93, Zavidovići