Adalet iz Sarajeva – Pravna pomoć

100 BAM

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
062003179

Podijelite ovu ponudu na svom FB profilu

Opis Ponude

Naš pravni tim stoji na raspolaganju svim fizičkim i pravnim licima koji imaju volju i želju za ostvarivanjem i zaštitom ličnih pravnih interesa i ciljeva koji u svakodnevnim potrebama zahtijevaju pomoć i savjetovanje stručnih lica, u širokom spektru djelovanja pravnih propisa.

Stoga, ukoliko niste u mogućnosti kontrole i praćenja svih vaših kako bitnih tako i manje bitnih obaveza i dužnosti kao i potraživanja prema drugim licima, stojimo Vam na raspolaganju kao eksterni saradnik u ostvarivanju istih, te vam u tu svrhu želimo ponuditi naše usluge koje se ogledaju u:

PRIVREDNO PRAVO:
– Pomoć u registraciji kao i registracija privrednih društava,
– Osnivanje podružnica privrednih društava,
– Statusne promjene u privrednim društvima (pravilnici o radu, statut itd.),
– Stalna/povremena pomoć u vidu sastavljanja svih vrsta ugovora (ugovor o radu, ugovor o djelu, ugovor o godišnjem odmoru, ugovor o donacijama i sl.), zatim sastavljanje putnih naloga, odsustva i ostalih akata, a sve u skladu sa vašim zahtjevima i potrebama.

UPRAVNO PRAVO:
– Sastavljanje svih vrsta podnesaka (zahtjevi, obrasci, prijedlozi, prijave, molbe kao i sve druge obavijesti kojima se obraća organima) potrebnih za korespodenciju sa organima uprave, samostalnim upravnim organizacijama, ministarstvima i privrednim društvima sa javnim ovlaštenjima. Zastupanje pred organima lokalne samouprave, između ostalog pružamo pravnu pomoć u svrhu pribavljanja urbanističke saglasnosti, građevne dozvole, upotrebne dozvole i uplanjenja objekta, te samim tim i sve što je potrebno za dobivanje istih, kao što je pribavljanje potrebne dokumentacije. Također, pružamo pomoć i kod legalizacije objekata.

JAVNE NABAVKE:
– Pomoć u postupcima javnih nabavki.

OSTALE USLUGE:
– Pokretanje postupaka pred različitim organima,
– Sastavljanje tužbi i žalbi,
– Pomoć pri sporovima,
– Pomoć kod postupka odricanja od državljanstva,
– Pomoć pri uknjižbi prava vlasništva.
– Pomoć kod kupovine i prodaje nekretnina

Pružamo pravnu pomoć u svim gradovima u BiH.
Napomena: Ukoliko imate drugačije zahtjeve i potrebe od naše naprijed navedene ponude budite slobodni i obratite se našem pravnom timu koji vam svakodnevno stoji na raspolaganju. Možete nam se obratiti putem e-mail-a: youlikeitbhofficial@gmail.com u cilju razmatranja vaših potreba nakon čega ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku i kanalisati na eventualni poslovni sastanak.

Za više informacija možete se javiti na kontakt telefon 062 003 179