Uvezivanje i dorada materijala

40 BAM

Ovaj proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
061 758 154

Podijelite ovu ponudu na svom FB profilu

Opis Ponude

GRAFIČKA PRIPREMA – Podrazumjeva niz stručnih radnji pomoću kojih dizajnerska rješenja dovodimo do konačnog proizvoda.

Također uključuje unos i prijelom teksta, skeniranje i obradu slika, montažu fotografija, dok dorada materijala – uključuje falcanje, , šivanje, ljepljenje, binder itd.

U dizajn studiju pored izrade vizit karti, plakata, zahvalnica, diploma, kataloga, prospekta, brošura, ambalaže, knjiga, časopisa, magazina, dnevnih novina, ponudiće Vam njihove prijedloge, saslušati Vaše zahteve i sugestije, ukoliko ih budete imali, kako bi došli do pravog rješenja.

Knjige – štampaju svih dimenzija (A5, B5, B4, A4, A3), na svim papirima po želji kupca, sa broširanim (mehkim) ili tvrdom povezu. Na Vaš zahtjev i upit u mogučnosti su da Vam daju ponudu koja ima odličan odnos cijene i kvalitet izrade.

Časopis i bilten – Specijalizovani su za štampu časopisa i biltena. Pored visoko kvalitetne Heidelberg Speedmaster B2 mašine koja ima odličan otisak tu su i mašine za doradu, da li vaš časopis želite broširan ili klamerovan, mi ćemo Vas zadovoljiti kvalitetom i rokom izrade.

Katalog prospekt – Za vaše reprezentativne prospekte u mogućnosti su da ih štampamo kroz 5 i više boja. Kataloge i prospekte izradjuju na najfinijim i najkvalitetnijim vrstama papira, uglavnom kunstdruka raznih gramatura, mat ili sjajne površine.

U sklopu platforme za male privrednike “Pravi Lider” predstavili smo nekoliko naših različitih ponuda. Moramo napomenuti da naša štamparija izrađuje i štambilje i pečata za sve namjene.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano za cijene naših usluga svakako Vam stojimo na raspolaganju

Kontakt informacije:

Štamparija KOMPA
Telefon: 061 758 154
Email: kemo.terzic@gmail.com
Ćumurana 93, Zavidovići