Veličina fonta:

A

A

A

Prilika za mlade: U Konjicu počeli Dani otvorenih vrata

Kao primjer dobre prakse zapošljavanja, Garden City Hotel će na idealan način dati šansu mladim ljudima, da pronađu perspektivu u Bosni i Hercegovini.

S namjerom da učestvuju u sprječavanju odlaska mladih i poboljšanju životnih standarda onih koji ostaju da žive u Bosni i Hercegovini, Garden City Hotel & Resort Konjic organizuje Dane otvorenih vrata koji će se održati u Konjicu u periodu od 28.04.-30.04.2022. godine u terminu od 10:00-18:00 h.

Događaj se po prvi put organizuje u hotelu Garden City s ciljem da na jednom mjestu okupi sve zainteresovane predstavnike institucija i nezaposlenih osoba gdje bi svi sudionici imali jednake šanse za pristup informacijama o samom kompleksu i potrebom za kadrovima.

“Manifestacija Dani otvorenih vrata je idealna prilikaza sve mlade osobe da pronađu otvoreno radno mjesto, prisustvuju obukama, da istaknu kvalitete, predstave se u najboljem svjestlu, nađu se u društvu uspješnih i perspektivnih ljudi”, poručili su organizatori.

Kao primjer dobre prakse zapošljavanja, Garden City Hotel će na idealan način dati šansu mladim ljudima, da pronađu perspektivu u Bosni i Hercegovini.

Izvor: Akta.ba

Podijeli na društvenim mrežama: