Veličina fonta:

A

A

A

MKF LIDER uzeo učešće na 8. sajmu bh. privrede u Skenderiji

Osmi sajam bosanskohercegovačke privrede u Sarajevu, okupio je više od 260 učesnika u dvorani Mirza Delibašić sarajevskog Centra “Skenderija”.

Među izlagačima je i MKF Lider koji predstavlja svoje usluge, ali i proizvode svojih klijenata. Tako su dobili priliku da predstave svoje proizvode naši istaknuti članovi platforme Pravi lider Murtić Natural, Mala kuća cvijeća, Bella Vita, eSolar doo, OD “Karma”.

MKF Lider je prepoznao ovaj sajam kao idealnu priliku za promociju platforme Pravi lider, ali i članova platforme Pravi lider koji su iskoristili ovu priliku i na najbolji mogući način predstavili svoje proizvode posjetitaljima sajma.

Ovo je još jedan primjer kako platforma Pravi lider može na konkretan pomoći svojim članovima da predstave, promovišu i poboljašju prodaju svojih proizvoda.

Tako su posjetitelji mogli kupiti domaće proizvode izvrsne kvalitete, poput voća i povrća, pčeljinih proizvoda, zimnice, ljekovitog bilja, ali i ukrasnih biljkaka.

Fokus sajma je na sektoru malog i srednjeg poduzetništva, koji su prepoznati kao generatori ekonomskog rasta i razvoja.

Sajam je otvorio ministar privrede KS Adnan Delić koji je istakao da je resorno ministarstvo opredijeljeno da pomaže domaće proizvođače čija važnost nikada nije bila veća.

Ulaz na sajam je besplatan, a za posjetioce je otvoren do 11. decembra od 10.00 do 19.00 sati.

Podijeli na društvenim mrežama: