Veličina fonta:

A

A

A

Podrška novoosnovanim biznisima: Akta.ba poklanja besplatno korištenje

Pandemija korona virusa bila je ogroman izazov za nove preduzetnike. 

Prema ocjeni Svjetske banke u BiH, pandemija je uzrokovala veliku štetu firmama, a tako i bh. ekonomiji.

Ipak, i u takvim uslovima ima onih kojima je pandemija korona virusa promijenila stare i nametnula nove načine i uslove poslovanja i koji su razmišljajući o novim potrebama u novonastalim okolnostima, radili na razvoju vlastitih biznis ideja, skupili hrabrost, osnovali obrte i firme i zakoračili u svijet biznisa.

U novonastalim uslovima podrška početnicima u biznisu je vjetar u leđa, zbog čega je Akta.ba, kao mnogo puta do sada, odlučila nagraditi nekoliko novoosnovanih poduzetnika.

Dakle, za sve firme osnovane 2021. godine koje su pokrenule biznis u uslovima pandemije, Akta.ba poklanja besplatno korištenje Premium paketa na period od tri mjeseca!

Stručnjaci kažu da je jedna od najvećih grešaka novoosnovanih firmi nestvaranje e-mail liste odnosno baze podataka svojih kupaca. S druge strane, stvaranje velike mreže kontakata je dugotrajan proces i nije nešto što je moguće postići preko noći.  

Zato će Akta.ba Registar biti najmoćniji alat u pronalaženju, ali i provjeravanju postojećih i potencijalnih klijenata, poslovnih partnera i saradnika.

Pored toga, na jednom mjestu možete pratiti sve najnovije tendere, javne nabavke i konkurse koji vas zanimaju, pratiti pobjednike istih i upoznati najbitnije igrače na tržištu.

Također, u okviru usluge koju poklanjamo početnicima u biznisu, neizostavno je i oglašavanje na najčitanijem biznis portalu u BiH.

Vjerujemo da će vam tromjesečno korištenje uštedjeti vrijeme i novac, biti pomoć u poslovanju u ovo izazovno postpandemijsko vrijeme koje je donijelo brutalno rezanje troškova.

Svi firme osnovane u 2021. godini, trebaju poslati na email prodaja@akta.ba

  • uvjerenje o registraciji
  • ID broj
  • kontakt podatke (email, broj telefona)
  • djelatnost kojom se bavite

…i ubrzo ćete biti dobiti informaciju da je odobreno 3-mjesečno korištenje Akta.ba Premium paketa!

Prijavite se na https://www.akta.ba/Registracija

Podijeli na društvenim mrežama: