Veličina fonta:

A

A

A

Poziv bh. firmama za učešće na međunarodnim poslovnim susretima AgroB2B@NSFair

AgroB2B@NSFair želi da podstakne poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmjene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Biznis inkubator Novi Sad i Privredna komora Srbije u saradnji sa Novosadskim sajmom organizira međunarodne poslovne susrete – AgroB2B@NSFair koji će se održati u okviru 89. Međunarodnog polјoprivrednog sajma u Novom Sadu, 24. maja 2022. godine na Novosadskom sajmu, Kongresni centar “Master”.

Osnovna cilјna grupa su proizvođači i trgovci hrane i pića, ali je događaj otvoren i za povezane sektore poput: polјoprivredne mehanizacije, đubriva i sredstava za zaštitu bilјa, pakovanja, obnovlјivih izvora energije u polјoprivredi, opreme za proizvodnju i preradu hrane, primijenjene nauke i istraživanja itd.

AgroB2B@NSFair želi da podstakne poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmjene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl., ali i saradnju u oblasti razmjene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici sami obezbjeđuju ulaznicu za sajam i pokrivaju eventualne troškove prijevoza i smještaja u Novom Sadu.

Prijavu za međunarodne poslovne susrete AgroB2B@NSFair možete izvršiti preko linka.

Rokovi:
20.05.2022: Online registracija
20.05.2022: Odabir interesantnih profila i zakazivanje b2b sastanaka
24.05.2022: Međunarodni poslovni susreti “AgroB2B@NS Fair”

Rok za registraciju je 20. maj 2022. godine.

Izvor: Akta.ba

Podijeli na društvenim mrežama: