Farmer.ba_Pravi LIDER

Veličina fonta:

A

A

A

Pravi LIDER uspješne priče Farmer.ba prva bh. online platforma

“Mi idemo u korak s vremenom, trgovina se sad odvija putem interneta”

Pravi LIDER uspješne priče Farmer.ba prva bh. online platforma

Pravi LIDER  uspješne priče Farmer.ba prva bh. online platforma

Sve je počelo 2018. godine kada su MKF LIDER i Farmer.ba sklopili partnerstvo.

MKF LIDER i Farmer.ba podržavaju poljoprivredne proizvođače. MKF LIDER kroz posebno kreirane finansijske i nefinansijske usluge, a Farmer.ba kroz jedinstveni portal za plasman organskih proizvoda u BiH. Logično je bilo ući u partnerstvo koje će rezultirati uvezivanjem velikog broja poljoprivrednih proizvođača. Time im je olakšan pristup informacijama, imaju efikasnu promociju i plasman proizvoda, te im je zagarantovan pristup finansijskim i nefinansijskim uslugama za razvoj poljoprivredne djelatnosti.  

MKF LIDER i Farmer.ba podržavaju poljoprivredne proizvođače.

Farmer.ba je prvi servis u Bosni i Hercegovini koji omogućava detaljni uvid i pregled proizvođača domaće uzgojene godine hrane. Farmer.ba na jedan inovativan način promovira poljoprivredu u našoj zemlji, te otvara vrata za novu saradnju i partnerstva. Nermin Nadarević iz Sarajeva pokretač je prve bh. online platforme Farmer.ba i dugogodišnji je LIDER-ov partner. Kreiranjem baze podataka o proizvođačima hrane, Farmer.ba raspolaže informacijama o poljoprivrednoj proizvodnji u BiH i potrebama proizvođača za dostizanje visokog kvaliteta proizvoda.

Kupovina domaćih proizvoda direktno od proizvođača uz dostavu na kućnu adresu.

U svakodnevno osvježenoj bazi podataka, vrlo brzo se može doći do informacija gdje kupiti domaću papriku, krompir, jaja, kvalitetan med, pekmez/džem ili neki drugi proizvod u našoj bližoj okolini. Pored toga portal omogućava kupovinu domaćih proizvoda iz navedene baze direktno od proizvođača uz dostavu na kućnu adresu.

Pravi LIDER uspješne priče Farmer.ba prva bh. online platforma

Posjetite FB stranicu Farmer.ba i pridružite se zadovoljnim korisnicima prve bh. platforme.


Nermin Nadarević za LIDER kaže:

Zahvalan sam na dugogodišnjoj poslovnoj suradnji i partnerstvu. Suradnja sa Lider-om pomogla je razvoju naše ideje i podigla kvalitet usluge na drugačiji nivo. U saradnji sa Lider-om pokrenuli smo besplatnu rubriku “Pitaj Agronoma”, gdje naši saradnici, građani i svi zainteresirani mogu dobiti profesionalnu pomoć i savjete stručne osobe. Nezaobilazna je i inicijativa “BiH Korpa zlata”, gdje naši proizvođači mogu besplatno da predstave svoj rad, te da budu dio naše web platforme i na taj način budu vidljivi što većem broju kupaca. Moram spomenuti i konferenciju u Bilbao-u, gdje sam kao partner Lider-a imao priliku predstaviti svoju platformu. Učesnik sam i edukativnih webinara koje organizira vrijedna ekipa Lider-a, u cilju da se podrže i pomogne rad malih poduzetnika. Hvala puno na tome”.