Veličina fonta:

A

A

A

Šesta godišnja konferencija o MSP u BiH: „Projektna podrška održivom razvoju MSP u BiH – (ne)naučene lekcije“

Eda – Agencija za razvoj preduzeća i SERDA – Sarajevska regionalna razvojna agencija u saradnji sa UNDP-om BiH, uz podršku Ambasade Švedske u BiH kroz projekte „Napredna implementacija Akta o malom biznisu u BiH2EU – SBA u BiH2EU“ i „Challenge to Change, C2C 3.0“, organizuju 6. godišnju konferenciju na temu „Projektna podrška održivom razvoju MSP u BiH – (ne)naučene lekcije“.

Konferencija će se održati u utorak, 5. decembra ove godine od 11:00 do 16:00 sati u hotelu Hills (Butmirska cesta 18, Ilidža, Sarajevo).

Ovogodišnja konferencija treba da doprinese ubrzanju dinamike promjena u preduzećima i privredi BiH na pravcu pametnog rasta i održivog razvoja, a koncipirana je kao svojevrstan zajednički osvrt na aktuelne prakse i instrumente podrške održivom razvoju malih i srednjih preduzeća (MSP) u BiH od strane međunarodnih projekata i donatora, te zajedničko otvaranje i pokretanje nove perspektive, koja bi u većoj mjeri uzela u obzir kompleksnost i specifičnosti konteksta i preduzeća u kojima se promjene dešavaju.

Program će biti izrazito dinamičan, a sadržaj raznovrstan, pri čemu će svi učesnici konferencije biti u prilici da svojim iskustvom, mišljenjima i prijedlozima doprinesu nalaženju djelotvornijih oblika podrške održivom razvoju malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini.

Program se može preuzeti ovdje, a zainteresovane za učešće na konferenciji molimo da se jave putem mejla: eda@edabl.org

Izvor: edabl.org

Podijeli na društvenim mrežama: