Voćar Piramida_Pravi LIDER

Veličina fonta:

A

A

A

Pravi LIDER uspješne priče “Voćar Piramida”

“Naše zdravlje je u našim rukama”

Sulejman Selimović iz Visokog novi je član i partner MKF LIDER-a.

Pravi LIDER uspješne priče Voćar Piramida
“Voćar Piramida” – proizvodi

Pravi LIDER uspješne priče “Voćar Piramida”

Na obostrano zadovoljstvo uspješnu saradnju smo pokrenuli 2021. godine. Pored kreditne podrške potpisali smo i Ugovor o poslovnoj saradnji, a gdje se uposlenici “Voćar Piramida” uz povoljnije uslove mogu kreditirati u MKF LIDER-u.

Pred nama su mnogi zajednički projekti koji nas raduju

Pred nama su mnogi zajednički projekti koji nas raduju, poput projekta “Pravi Lider”, koji obuhvata niz besplatnih edukacija, kao i besplatnog promoviranja putem Liderovih kanala komunikacije.

Firma “Voćar Piramida” ima više od 14 hiljada stabala voća


Firma “Voćar Piramida” od 2017. godine bavi se uzgojem voća.

Imamo više od 14 hiljada stabala voća na površini od 12 ha, a zastupljene su sljedeće kulture:

  • jabuka
  • kruška
  • šljiva
  • trešnja
  • borovnica

Firma je registrovana za uvoz i izvoz sjemena i sadnog materijala za Bosnu i Hercegovinu. Firma također raspolaže sa stručnim kadrom i infrastrukturom za projektovanje i podizanje zasada voća po sistemu “ključ u ruke”. Pored toga na policama naših prodavnica možete pronaći i kupiti 100% organske prirodne sokove pod nazivom ”Our Nature” u jedinstvenim ‘bag-in-box’ pakovanjima. ”Our Nature” sokovi se dobivaju hladno cijeđenim procesom i pasterizacijom, čime se čuvaju sva ljekovita i hranjiva svojstva.

”Our Nature” voćni sokovi, koje proizvodi naš klijent “Voćar Piramida” su “arsenal” vitamina, minerala i antioksidanata koji anuliraju slobodne radikale kiseonika, uzročnike svih fatalnih oboljenja u organizmu.

Pravi LIDER uspješne priče “Voćar Piramida”

“Voćar piramida” ima misiju da vam do stola što brže isporuči zdrave jabuke, kruške, šljive, trešnje, borovnice i ostala nutritivna blaga iz domaće prirodne riznice.

Uvjerite se i sami u kvalitet domaćih proizvoda i posjetite i zvaničnu FB stranicu “Voćar Piramida”.


Sulejman Selimović za Lider kaže:

“Tek smo počeli raditi sa MKF LIDER-om i do sada smo prezadovoljni saradnjom. Cijenimo što MKF LIDER organizuje besplatne edukacije za svoje klijente kao i druge projekte poput projekta “Pravi Lider”. Zadovoljni smo i sa uslugom osoblja koje je profesionalno i ljubazno”.