Veličina fonta:

A

A

A

Javni poziv za mala i srednja preduzeća iz drvne i metalske industrije

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA zajedno sa Mašinskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu objavljuje javni poziv za preduzeća iz drvne i metalske industrije u okviru projekta “Uspostava labaratorije za analizu površinske obrade u drvnoj i metalskoj industriji”.

U okviru projekta “Uspostava labaratorije za analizu površinske obrade u drvnoj i metalskoj industriji” Sarajevska regionalna razvojna agencija i Mašinski fakultet Univerziteta u Sarajevu, objavljuju javni poziv za mala i srednja preduzeća za besplatnu analizu površinske obrade poluproizvoda i proizvoda od drveta i metala. U okviru projekta uspostavlja se laboratorija koja će pružiti za prvih 60 preduzeća besplatnu uslugu analize površinske obrade poluproizvoda i proizvoda od drveta i metala. Besplatna analiza će biti za 5 parametara po izboru preduzeća koja se prijavljuju. Da bi preduzeća mogla iskoristiti priliku i svoje uzorke dostaviti na analizu, potrebno je da preduzeće popuni prijavni obrazac te dostavi prateću dokumentaciju Mašinskom fakultetu u Sarajevu.

Prijavni obrazac možete preuzeti Obrazac za prijavu.

Sve informacije o javnom pozivu možete da nađete javni poziv.

Cilj projekta je povećanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća iz drvnog i metalnog sektora na tržištu, kao i poboljšanje saradnje između Mašinskog fakulteta u Sarajevu i privrede, stvaranjem preduslova za istraživanja i analize.

Podijeli na društvenim mrežama: