Veličina fonta:

A

A

A

Platforma Pravi LIDER otvorila nove mogućnosti za male biznise

Platforma Pravi Lider donosi sjajne vijesti za sve buduće i postojeće članove! www.pravilider.ba sada nudi još efikasnije alate i šire mogućnosti za male biznise širom Bosne i Hercegovine.

Registracija i postavljanje ponuda nikada nisu bili brži! Ubrzan je proces registracije i postavljanja ponuda na svega nekoliko koraka. Sada možete postaviti ponudu proizvoda ili usluga prilikom registracije na platformi, predstavljajući svoj biznis kupcima diljem zemlje.

Za poljoprivrednike, hobiste i vrtlare, Pravi Lider sada nudi i stručno savjetovanje agronoma. Ako vam trebaju sugestije ili savjeti za sezonu sjetve ili rješavanje problema sa biljkama, jednostavno postavite pitanje i brzo ćete dobiti stručni odgovor.

Još jedna sjajna novost je mogućnost Viber prodaje! Sada možete direktno prodavati svoje proizvode i usluge putem Vibera na platformi Pravi Lider. Ovo je fantastičan način da besplatno komunicirate sa vašim kupcima i povećate prodaju.

Također uskoro na platformi možete očekivati sekciju “Savjetnici za mali biznis”, gdje ćete moći postaviti pitanja stručnjacima za različita područja poslovanja.

Pozivamo vas da posjetite Pravi Lider i iskoristite sve prednosti koje nudi ova platforma! Registrujte se danas i postanite PRAVI LIDER u svom biznisu!

Za više informacija, posjetite www.pravilider.ba i pratite nas na društvenim mrežama.

Podijeli na društvenim mrežama: